Vulin opet “briljirao”: Vučić ne odgovara ni jednoj velikoj sili zato što…

Preporučujemo

Vučić ne odgovara ni jednoj velikoj sili zato što samostalno vodi politiku, ne boji se nikada izbora i uvijek je spreman da pita narod šta misli o njegovoj politici“, poručio je predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prilikom gostovanja na lokalnoj televiziji u Pančevu.

Vulin je kazao da velikim silama ne odgovara Vučić zato što politiku Srbije vodi samostalno.

– Aleksandar Vučić je prvi političar koji se, poslije dugo godina, usudio da kaže: „Balkan Balkancima“ i da mi sami treba da odlučujemo o sebi.

- -

Velike sile ne vole kada je neko samostalan, oni vole da smo mali i slabi i zato Vučić ne odgovara ni jednoj velikoj sili – istakao je Vulin.

Lider PS-a je ocijenio da je velikim silama potreban šef Srbije koji je slab, koji se plaši izbora i kome mogu da izdaju naređenja.

Vučić ne odgovara ni jednoj velikoj sili zato što samostalno vodi politiku, ne boji se nikada izbora i uvek je spreman da pita narod šta misli o njegovoj politici, a to velike sile ne vole“, rekao je Vulin.

Najnovije

Općina Novi Grad osigurala besplatnu rehabilitaciju za 300 pripadnika boračke populacije na Olimpijskom bazenu Otoka

Općina Novi Grad Sarajevo osigurala je besplatnu rehabilitaciju za pripadnike boračke populacije, ratne vojne invalide  i članove Udruženja logoraša...