Adžem: Popraviti utisak iz prošle utakmice

Preporučujemo

Željezničar će u okviru 22. kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Čelika, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Admir Adžem i prvotimac, Vojo Ubiparip.

Iako igraju sa ekipom sa dna tabele, strateg plavih rekao je da ekipu očekuje teška utakmica u kojoj imaju priliku da poprave utisak iz prošlog kola kada su poraženi u Mostaru od Zrinjskog.

- -

“Očekuje nas utakmica protiv Čelika i imamo priliku da popravimo utisak iz prošle utakmice. Nadam se da ćemo odgovoriti dobro, da ćemo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno, agresivno i skoncentrisano te ostvariti pobjedu, rekao je Adžem, koji u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na dvojicu stopera:

“Vjerujemo da će igrači koji će ih mijenjati dobro odigrati. Nije bitno što igramo protiv Čelika, takve ekipe mogu doći rasterećeno i odigrati dobru utakmicu i ako ne budemo pravi možemo imati problem. Nadam se da ćemo ući kako treba u tu utakmicu. Mi smo u Mostaru pokušali sa Blagojevićem da dobijemo malo mirnoće, smatrali smo da možemo stati na loptu. Nije izašlo kako smo htjeli, ali idemo dalje i nadam se da će ova utakmica biti puno bolja”, dodao je Adžem.

Utakmica se igra sutra u 15 sati, a prodaja ulaznica počinje u 10 sati u Fan shopu.

Najnovije

Dvojica ukrajinskih sigurnosnih dužnosnika uhapšena zbog planiranja atentata na Zelenskog

Dvojica ukrajinskih sigurnosnih dužnosnika uhapšena su zbog planiranja atentata na predsjednika Volodimira Zelenskog, prema Službi državne sigurnosti (SBU). Dva pukovnika...