Dodik prijeti Bošnjacima: Mogu živjeti normalno, ali samo ako su lojalni Republici Srpskoj /VIDEO/

Preporučujemo

Milorad Dodik je danas uputio opasne prijetnje Bošnjacima koji žive u manjem bh. entitetu. On je poručio da Bošnjaci mogu živjeti normalno samo ako su lojalni Republici Srpskoj. 

“Republika Srpska i Srbija su prirodno jedan prostor jedne države i jednog naroda. U tom prostoru i u tom narodu mogu da žive i drugi i drukčiji veoma slobodno i da se razvijaju isto kao i mi. Srbi su takvi. Evo ovdje u Republici Srpskoj, evo dolazili smo ovdje, većina od vas možda su prvi put prolazili kroz ovo naselje Kozarac ispod Kozare, a koje je naseljeno Bošnjacima, koje je bilo djelimično oštećeno, danas vidite da je uređenije i da su bolja imanja i kuće. Jest da imaju više džamija nego što su imali ranije, ali niko ne smeta njihovom zdravom i normalnom životu, ali to podrazumijeva lojalnost Republici Srpskoj”.

- -

“Nikakva borba protiv Republike Srpske neće biti dozvoljena na prostoru Republike Srpske. Neka misli šta god hoće iz ovih mojih riječi, ali ja mislim da je prirodno pravo svake države, a ja živim u državi Republici Srpskoj da se brani svim raspoloživim sredstvima i mi ćemo se braniti. Jer, da to ne činimo, onda ovi ovdje što su poginuli, oni što su poginuli 1914., i oni što su poginuli na Kosovu, njihovo umiranje bilo bi bez ikakvog smisla”, poručio je Dodik.

Najnovije

Uredba Vlade FBiH o pomoći radnicima u iznosu do 2.520 KM: Privatnici bili “škrti”, mjera bi mogla biti produžena

Prošlo je skoro pet mjeseci od donošenja Uredbe Vlade Federacije Bosne i Hercegovine kojom se omogućava poslodavcima da izvrše...