FORTO NE VJERUJE SARAJEVSKIM DOKTORIMA: Brojne kritike građana nakon premijerove operacije izvan zemlje: “Drž‘ se, samo zdrav možeš dati ostavku”

Preporučujemo

Premijer KS Edin Forto, kako smo već objavili, operisan je u albanskoj prijestonici Tirani. Forto je, kako se moglo saznati, operisao vratni dio kičme, zbog upale živca, a operativni zahvat je izveden u američkoj bolnici u Tirani.

 

- -

Zašto u Tirani i u američkoj bolnici, a ne u Sarajevu i, recimo na KCUS-u, gdje mu je upala živca vratnog dijela kičme i  dijagnostikovana, ostalo je nejasno.

No, kako god, Forto se nakon operacije oglasio na Twitteru i poručio:

“Sve je OK. U ponedjeljak sam na poslu. Hvala svima koji su uputili želje za brz oporavak”.

Na taj njegov post (očekivano), uslijedile su i reakcije građana.

- -

“Drž’ se, samo zdrav možeš dat ostavku”, nakon čega je uslijedilo “Zašto da daje ostavku?”,

“Iskreno bolje i tako nego da se naručite u OBS a oni vas pošalju na Grdonj, Skenderiju, a Bogami i Istanbul, gdje vas lično dočekaju, kako i priliči”, “Hvala Allahu, baš sam se bio nasekirao, ahbabu moj”,

“Zašto ste se operirali u Albaniji. To je ako se ne varam neki američki klinički centar (da budemo konkretni) te kakva je onda to poruka BH sirotinji?”

“Neće ovi s KCUS-a da dođu u kabinet, morao čovjek”,

“Noćima ne spavam misleći jesi li dobro”,

“Mene boli koljeno, mogu li sa vama kada budete išli na kontrolu u Albaniju”… samo su neki od komentara, među kojima je bilo i iskrenih želja za brz oporavak.

Uostalom, pogledajte sami:

 

 

 

Najnovije

Općina Novi Grad osigurala besplatnu rehabilitaciju za 300 pripadnika boračke populacije na Olimpijskom bazenu Otoka

Općina Novi Grad Sarajevo osigurala je besplatnu rehabilitaciju za pripadnike boračke populacije, ratne vojne invalide  i članove Udruženja logoraša...