Srbijanski trener golmana šakom udario šefa stručnog štaba svoje ekipe i pobjegao sa stadiona

Preporučujemo

Veliki skandal dogodio se u srbijanskom fudbalu, na utakmici Srpske lige “Zapad” između užičke Slobode i Sušice koju je domaćin, na kraju, dobio rezultatom 2:0!

Međutim, ta pobjeda ostat će u sjenci teškog incidenta iz 15. minuta kada je trener golmana domaćeg tima Veljko Simić udario pesnicom svog šefa stručnog štaba Gorana Đukića.

- -

“Sportski žurnal” javlja da je Đukić tokom jednog prekida stajao kraj gol-aut linije, gdje inače i stoji tokom meča, a da je Simić iz nepoznatih razloga pritrčao i udario ga. Đukić se od siline udarca zateturao.

U pomoć su pritrčale pomoćne sudije i ostali članovi stručnog štaba, dok je Simić pobjegao sa stadiona. U međuvremenu je na isti stigla policija koja je na poluvremenu uzimala izjave novinara i kamere lokalne televizije koja je radila direktan prijenos.

Na Youtube kanalu “Fudbal Zapadne Srbije” pojavio se zvaničan video izvještaj s ove utakmice, ali na snimku nedostaju detalji od 12. do 19. minuta, odnosno sve ono što se dešavalo tokom prekida.

Najnovije

Uredba Vlade FBiH o pomoći radnicima u iznosu do 2.520 KM: Privatnici bili “škrti”, mjera bi mogla biti produžena

Prošlo je skoro pet mjeseci od donošenja Uredbe Vlade Federacije Bosne i Hercegovine kojom se omogućava poslodavcima da izvrše...