Korisnici društvenih mreža “uništili” Čovića: Hoće li i Dodik dobiti počasni doktorat?

Preporučujemo

Podrška HDZ-a, predvođenog Draganom Čovićem, u Dom naroda PSBiH, zaključcima kojima se traži stavljanje van snage izmjena Krivičnog zakona BiH o zabrani negiranja genocida i drugih ratnih zločina, podigli su veliku prašinu i u Hrvatskoj. Među onima koji su osudili ovakvo ponašanje je i bivša hrvatska premijrka Jadranka Kosor.

– Dodikov prijatelj glasao je protiv zabrane negiranja genocida. Jer prijatelja treba zaštititi kako bi mirno negirao genocid pa helikopterom letio na proslavu frendovog rođendana. A šuti i Sveučilište u Zagrebu iako počasni doktor zapravo negira genocid – napisala je Kosor na Twitteru.

- -

Sličnu osudu iznio je i korisnik Twittera Darko Lesinger, koji je uz svoj komentar postafio i fotografiju sa dodjele počasnog doktorata na Sveučilištu u Zagrebu.

– Počasni doktor Zagrebačkog sveučilišta i šef bosanskohercegovačkih Zajedničara Dragan Čović je glasao protiv Zakona o zabrani negiranja genocida u Srebrenici. Nedostaje još samo da rektor Boras dodijeli počasni doktorat njegovom pajdi Dodiku, pa da se sramoćenje Hrvata zaokruži – napisao je Lesinger.

Najnovije

Paris Saint-Germain je prvak Francuske

Fudbaleri Lyona pobijedili su u uzbudljivoj utakmici 31. kola francuske Ligue 1 Monaco s 3:2, a usporedno s njima...