Mališani iz Sarajeva poželjeli dobrodošlicu UEFA U-17 prvenstvu Evrope

Preporučujemo

Na platou kod sarajevske Vijećnice u petak je održano fudbalsko druženje pod nazivom Welcome to Sarajevo, koje su organizirali Fudbalski savez Bosne i Hercegovine u saradnji sa SFK 2000 Sarajevo, uoči predstojećeg Evropskog prvenstva za kadetkinje, koje dolazi u Bosnu i Hercegovinu i glavni grad.

Više od 100 mališana uz igru, učešće u sportskim radionicama i fudbal, zabavili se, družili, a najspretniji su osvojili dres A reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- -

– Želja nam je na ovaj način najaviti predstojeće Evropsko prvenstvo u našoj državi i našem gradu. Pozivamo sve da se dodatno upoznaju za ženskim fudbalom i da u mjesecu maju ispunimo tribine u što većem broju, kako bi poslali poruku prijateljstva svim gostima, a ujedno i podržati naše Zmajice – poručuju iz SFK 2000 Sarajevo.

Manifestaciji su prisustvovali generalni sekretar Fudbalskog saveza BiH Adnan Džemidžić i selektorica A reprezentacije BiH i trenerica SFK 2000 Sarajevo, Samira Hurem.

Najnovije

Zbog američkih sankcija SDS ne može na izbore, SNSD može

Ukoliko promijeni ime stranke, SDS će ostati bez članova biračkih odbora, jer, prema amandmanima na Izborni zakon BiH koje...