Sanela Jenkins o izbjeglištvu nakon rata: 10 godina mog života bilo je bolno, mučno i puko preživljavanje

Preporučujemo

Bh. poduzetnica i filantropkinja Sanela Diana Jenkins dio je američke reality serije “Real Housewives of Beverly Hills” u kojoj se dotakla teškog perioda svog života nakon što je izbjegla iz Bosne i Hercegovine.

Isječak objavljen na Instagramu prikazuje dio jedne od epizoda realityja “Real Housewives of Beverly Hills” u kojem su prikazane ratne fotografije iz vremena agresije na Bosnu i Hercegovinu.

- -

Također, na istom snimku koji uporedo prikazuje njen porodični život, moglo se čuti i njeno objašnjenje kako je živjela nakon što je izbjegla u Veliku Britaniju.

“Kad sam stigla u London nisam imala ni pennyja, nisam imala pasoš, ništa. Radila sam različite poslove, prala posuđe, čistila toalete”, ispričala je Sanela.

 

- -

Pojasnila je kako je radila “bilo šta” da bi zaradila “bilo šta”.

“Rekla bih da je nekih deset godina mog života bilo prilično bolno i mučno. Bile su fokusirane na puko preživljavanje”, pojasnila je.

Također, podršku u realityju su joj putem videoporuke pružili i Elton John i njegov suprug David Furnish, poručivši da im je žao što je, dok borave u Velikoj Britaniji, ne mogu gledati.

“Real Housewives of Beverly Hills” je američka reality televizijska serija koja se emituje od 2010. na Bravo televiziji, a Jenkins je dio posljednje, jedanaeste sezone.

Nova sezona “Real Housewives of Beverly Hills” s emitiranjem je započela 11. maja.

Najnovije

UO BHRT: Poslovodni odbor RTVFBiH odbija sve zakonske prijedloge, tražimo hitno rješenje od Vlade FBiH

Upravni odbor Radiotelevizije Bosne i Hercegovine (BHRT) na današnjoj sjednici razmatrao je neriješene probleme oko raspodjele RTV takse koja...