Američka zastupnica Jackie Walorski poginula u saobraćajnoj nesreći

Preporučujemo

Američka zastupnica Jackie Walorski, republikanka, poginula je u srijedu u saobraćajnoj nesreći u svom sjevernom okrugu Indiane, objavio je njen ured.

“Jackienog supruga je upravo obavijestio ured šerifa okruga Elkhart da je Jackie danas poslijepodne poginula u prometnoj nesreći. Vratila se kući kako bi bila sa svojim Gospodinom i Spasiteljem, Isusom Kristom. Molim vas, zadržite njezinu obitelj u svojim mislima i molitvama. Mi ćemo nemam više komentara u ovom trenutku”, navodi se u saopćenju njezina ureda, prenosi Glas Amerike.

- -

Ured šerifa okruga Elkhart saopćio je da su vlasti pozvane na mjesto sudara dvaju vozila malo poslije podneva. Policija je rekla da je automobil skrenuo lijevo od središnje trake i frontalno se sudario s SUV-om u kojem se vozila Walorski, ubivši Walorski, 58, i još dvoje u vozilu.

U nesreći je poginula i 55-godišnja žena koja je vozila drugi automobil, rekla je policija.

Walorski, koja je služila u Povjerenstvu za načine i sredstva Predstavničkog doma, prvi je put izabrana za predstavnicu 2. kongresnog okruga Indiane 2012. Prethodno je bila u tri mandata u državnom zakonodavnom tijelu.

Walorski je rođena u South Bendu i živjela je blizu Elkharta u Indiani. Ona i njezin suprug prethodno su bili misionari u Rumunijij, gdje su osnovali zakladu koja je opskrbljivala hranu i medicinske potrepštine siromašnoj djeci. Radila je kao televizijska reporterka u South Bendu prije nego što se okrenula politici.

Najnovije

Na veselju u školi u Skelanima pjevali “Oj, Ćamile nisi više glavni, pobijedio narod pravoslavni”

Potpredsjednik RS-a Ćamil Duraković objavio je video na društvenoj mreži X na kojem je, kako je naveo, prikazano veselje...