Prijavite svoje dijete: Asmir Begović domaćin ljetnog trening kampa za golmane

Preporučujemo

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i vratar engleskog premijerligaša AFC Bournemoutha Asmir Begović bit će organizator i domaćin specijaliziranog trening kampa za golmane koji će se održati u Sarajevu 9. i 10. juna 2018. godine.

Kamp za cilj ima dječacima i djevojčicama između 8 i 16 godina ponuditi iskustvo treniranja u profesionalnom okruženju i individualnog rada s vrhunskim trenerima, promovisati poštovanje rivala, suigrača i trenera, ali u isto vrijeme pružiti mladima priliku za zabavu i stvaranje novih prijatelja, piše bljesak-info.

- -

”Ideja da u Bosni i Hercegovini pokrenemo jedan ovakav kamp nije došla preko noći”, objašnja Begović, koji je sam sudjelovao u pripremanju dvodnevnog programa rada i koji će tokom kampa, između ostalog, i aktivno raditi s polaznicima i pokušati pomoći svojim savjetima.

”Naša zemlja ima veliku golmansku tradiciju i želimo talentiranim vratarima i vratarkama pružiti priliku da se kroz ozbiljan rad na individualnoj razini dodatno razvijaju i steknu nova znanja koja će im pomoći u budućnosti”.

Broj polaznika kampa, koji će se održavati na terenima Trening centra FK Sarajevo u Butmiru, je ograničen. Svi zainteresirani informacije mogu dobiti na broj +387 62 337 954,  prijaviti se putem internetske stranice Kampa ili elektronskom poštom [email protected].

Najnovije

Općina Novi Grad osigurala besplatnu rehabilitaciju za 300 pripadnika boračke populacije na Olimpijskom bazenu Otoka

Općina Novi Grad Sarajevo osigurala je besplatnu rehabilitaciju za pripadnike boračke populacije, ratne vojne invalide  i članove Udruženja logoraša...