Narednih dana sunčano vrijeme u većem dijelu BiH

Preporučujemo

U većem dijelu Bosne i Hercegovine danas se očekuje pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Nešto više oblaka može biti u zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 11 do 17 stepeni.

U ponedjeljak, 2. januara, bit će pretežno sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove može biti magle ili niske naoblake. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a dnevna od 12 do 18 stepeni.

- -

U utorak, 3. januara, bit će pretežno sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne magla. Poslije podne u većem dijelu Bosne porast oblačnosti. Jutarnja temperatura od 3 do 9, a dnevna od 10 do 16 stepeni.

U srijedu, 4. januara, jutro će pretežno biti oblačno, uz djelimično razvedravanje tokom dana. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 5 do 11, na jugu do 15 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Najnovije

Novi detalji atentata na premijera Slovačke, stižu reakcije

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je atentat na premijera Slovačke Roberta Ficu. Na licu mjesta ispaljeno je nekoliko hitaca, napadač je...