Herceg Novi: Potraga za djetetom koje je talas povukao u more

Preporučujemo

Direktor Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a Crne Gore Miodrag Bešović saopštio je da je u toku potraga za trinaestogodišnjim djetetom u Herceg Novom, kojeg je sinoć talas povukao u more.

“Sinoć oko 23 sata talas je povukao 13-godišnje dijete u Herceg Novom. I dalje je potraga za tim djetetom”, kazao je Bešović, prenosi RTCG.

- -

U potragu su, kako je kazao, uključene Služba pomorske sigurnosti, Služba zaštite i spašavanja, pripadnici ronilačkog centra i Uprave policije.

“Do sada nismo imali rezultate te potrage. Nažalost, to je jedna inormacija koju smo sinoć kasno dobili”, rekao je Bešović.

Komandir Službe za zaštitu i spašavanje Herceg Novi Zlatko Ćirović kazao da su poziv za pomoć dobili sinoć oko 10 sati.

“Sinoć u 21:54 smo dobili poziv policije da je talas povukao dječaka ispod hotela Plaža u Herceg Novom. Odmah smo izašli na teren. Pošto su talasi bili ogromni, mogli smo samo da osvijetlimo reflektorima more. Od sinoć smo tu. Do sada niko nije mogao da uđe u vodu, a sada se more smirilo pa se nadamo boljoj potrazi”, kazao je Ćirović za Portal RTCG.

Najnovije

Meteorolozi najavljuju jake pljuskove sa grmljavinom, značajnija količina saharskog pijeska

Meteorolozi sa Facebook stranice BHMeteo objavili su najnoviju vremensku prognozu za Bosnu i Hercegovinu. - Od večeras postepeno jačanje južnih...