U Sarajevu sinoć uhapšen diler: Pronađena marihuana

Preporučujemo

U Gradačačkoj ulici, na području općine Novi Grad Sarajevo, policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotreba opojnih droga, Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo jučer su u 20:25 sati uhapsili osobu inicijala S.H., rođen 1979.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“.

Izvršenim pretresom ove osobe te pretresom kuće i pratećih prostorija koju osoba koristi na području općine Novi Grad Sarajevo, pronađena je i oduzeta određena količina suhe zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, oko 30 grama materije koja asocira na opojnu drugu spid, metalna drobilica i mobilni telefon.

- -

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a S.H. je predat u prostorije za zadržavanje osoba uhapšenih MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim muškarcem.

Najnovije

Trumpov najmlađi sin (18) bit će delegat na republikanskoj konvenciji

Najmlađi sin Donalda Trumpa, Barron Trump, bit će jedan od delegata koji će predstavljati Floridu na republikanskoj nacionalnoj konvenciji...