Zelenika: Hrvatska se surovo i drsko miješa u izbore u BiH

Preporučujemo

Diana Zelenika, kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice 1990 za članicu Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, reagovala je na “sve grublje mješanje zvaničnika Hrvatske u izborni proces u BiH”.

Zeleina smatra da potpredsjednik Sabora Hrvatske Milijan Brkić ”surovo i drsko” utječe na izborni rezultat u BiH.

- -

– U povodu politički sve grubljeg miješanja u izborni proces BiH od strane dužnosnika RH, a u korist jedne političke stranke imam potrebu ali i obavezu reagovati.

Potpredsjednik HDZ Republike Hrvatske i potpredsjednik hrvatskog Sabora gospodin Milijan Brkić surovo i drsko utječe na izborni rezultat i isti kreira izbornim inženjeringom putem takozvanih dopisnih glasova, a u korist kandidata HDZ BiH.

Fiktivne prijave, masovna krađa identiteta i namještanje glasova po izbornim jedinicama metodologija je rada potpredsjednika hrvatskog Sabora koji uz rusku obavještajnu i logističku potporu, kako saznajemo od mega-media.hr, nasilno mijenja savremenu političku stvarnost.

Opet se nastoji krađom glasova ostati na vlasti i poništiti legalnu i legitimnu izbornu volju hrvatskih birača.

- -

Smatram da je politički nužno ukazati na nadolazeću izbornu krađu i pozivam sve Hrvatice i Hrvate da podrže mene u kandidaturi za članicu predsjedništva i ne dopuste ponovni ulazak zla u Predsjednistvo BiH – poručila je Diana Zelenika.

Najnovije

Općina Tešanj na ovogodišnjim izborima će imati nove tehnologije glasanja

Načelnik Općine Tešanj objavio je da će ova općina na predstojećim izborima koristiti nove tehnologije prilikom glasanja. Načelnik Tešnja Suad...