Radončić: Posvetit ću se izgradnji tornjeva

Preporučujemo

Rezultat SBB-a je jako dobar, jer, ako vratimo film u zadnje tri godine vidimo da smo bili na prljavoj meti, od optužnica do paljenja automobila“, izjavio je večaras na konferenciji za medije lider SBB-a Fahrudin Radončić.

On je, prema nepotpunim rezultatima CIK-a na trećem mjestu za člana Predsjedništva BiH iz reda Bošnjaka, nakon Šefika Džaferovića iz SDA i Denisa Bećirovića iz SDP-a, javlja Patria.

- -

„Mojoj porodici je veliko olakšanje da neću biti član Predsjedništva, jer ću se moći posvetiti Avazu i izgradnji tornjeva“, rekao je.

Lider SBB-a poručio je da očekuje reagiranje tužilaštva zbog neregularnosti tokom izbornog procesa, optužujući Centralnu izbornu komsiju da je narušila kredibilitet izbora u zemlji.

„Ako imate pet ili šest hiljada članova biračkih odbora, onda možete raditi bilo koju vrstu inženjeringa“, rekao je Radončić objašnjavajući razliku u glasovima između Džaferovića i njega.

„Neće proći mnogo vremena da se glasači pokaju jer su dali glas onima kojima su dali. Naravno, mislim na one koji su bili dio inženjeringa“, rekao je Radončić.

Najnovije

Netanyahu komentarisao navode da će biti uhapšen zbog zločina

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu izjavio je danas da bi, ukoliko bi Međunarodni krivični sud (MKS) objavio naloge za hapšenje...