Do subote magla i sunčano vrijeme, temperature do 27 stepeni

Preporučujemo

Magla i niska naoblaka u jutarnjim satima, a poslije podne sunčano vrijeme očekuje se u Bosni i Hercegovini u narednim danima.

Temperature će se kretati od pet stepeni Celzijusa, u jutarnjim satima, do 27 u toku dana. Najniža jutarnja temperatura zabilježena je na Bjelašnici i to pet stepeni, a najviša u Mostaru 18.

- -

“Danas u Bosni prijepodne pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana postepeno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Od sredine dana prema poslijepodnevnim satima izgledni su i slabi lokalni pljuskovi. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 22, na jugu zemlje od 23 do 27 stepeni Celzijusa”, navedeli su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

Magla i niska naoblaka predviđa se i u srijedu u jutarnjim satima. U drugoj polovini dana pretežno sunčano vrijeme. U Hercegovini sutra sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između pet i 11, na jugu zemlje do 14 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 22, na jugu zemlje od 22 do 26 stepeni Celzijusa.

Najnovije

Paris Saint-Germain je prvak Francuske

Fudbaleri Lyona pobijedili su u uzbudljivoj utakmici 31. kola francuske Ligue 1 Monaco s 3:2, a usporedno s njima...