Javni poziv Turističke zajednice KS za sufinansiranje učenika i studenata

Preporučujemo

Predsjednik Turističke zajednice Kantona Sarajevo Midhat Hubijar, danas je potpisao odluku za raspisivanje Javnog poziva za sufinansiranje učenika i studenata u Kantonu Sarajevo.

 Turistička zajednica Kantona Sarajevo sufinansirati će maturske, seminarske, diplomske i magistarske radove, doktorske disertacije, projekate, elaborate, analize i istraživanja iz oblasti turizma učenika srednjih škola i studenata sa područja Kantona Sarajevo u školskoj 2018/19.godini, u ukupnom iznosu od 30.000 KM.

- -

Svrha Javnog poziva je motivisanje mladih ljudi za obrazovanje u oblasti turizma, podsticanje kreativnosti i inicijative,  podizanje standarda obrazovanja i kvaliteta kadrova u turizmu, te podizanje ukupnog kvaliteta turizma u Kantonu Sarajevo.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju učenici srednjih škola i redovni studenti svih ciklusa studija na visokoškolskim ustanovama sa područja Kantona Sarajevo. Prijaviti se mogu pojedinci i grupe.

Objavu Javnog poziva pratite na www.visitsarajevo.ba

Najnovije

Zbog oštećenja kontaktne mreže tramvaji saobraćaju od Čengić Vile do Baščaršije

KJKP "Gras" obavještava korisnike javnog gradskog prevoza da je danas, od 8.07 sati došlo do zastoja u odvijanju tramvajskog...