Buran dan u Krajini: Cazinjanku pretukli suprug i ljubavnik, djevojčica pobjegla od kuće da se uda, brat bratu sjekirom razlupao frižider

Preporučujemo

U Krajini je jučer sudeći prema biltenu MUP-a USK bio buran dan za policiju. Nasilje u porodici, bijeg od kuće, brat prijavio brata.

Tako je bihaćkoj policiji prijavljeno da se iz jednog stana čuje galama i vriska. Dolaskom na lice mjesta utvrđeno je da je Ć.H.rođen 1973.godine fizički napao H.D.rođena 1986.godine koja je zadobila lakše tjelesne povrede. Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela Nasilje u porodici „ nastavljaju istražitelji OKP PS Bihać.

- -

U Cazinu je policija obaviještena da postoje određeni problemi između P.A.rođena 1987.godine, njenog nevjenčanog supruga B.A.rođen 1992.godine i muškarca P.Š.rođen 1995.godine s kojim je ona bila u ljubavnoj vezi.

Nevjenčani suprug i ljubavnik su nakon što su shvatili da ih obojicu vara, umjesto međusobno da se sukobe, fizički napali P.A. Policija radi na dokumentovanju krivičnog djela „ Nasilničko ponašanje“ počinjen od strane B.A. i P.Š. nad P.A.

Ni u Velikoj Kladuši nije bilo mirno. Policiji se obratio M.H.rođen 1969.godine, koji je prijavio da je njegova 16-godišnja kćerka otišla od kuće u namjeri da stupi u izvanbračnu vezu sa licem D.A. rođen 1996.godine. Istraga o ovom krivičnom djelu se nastavlja.

U Bosanskoj Krupi brat je prijavio policiji brata. S.Dž. rođen 1981. godine, je prijavio da ima određenih problema sa bratom S.H.rođen 1971.godine koji je u alkoholiziranom stanju sjekirom polupao frižider.

Najnovije

Cameron: Velika Britanija glasat će za rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Britanski ministar vanjskih poslova David Cameron izjavio je da je jasno da je u Srebrenici bio genocid i da...