Adžem: Popraviti utisak iz prošle utakmice

preporučujemo

Željezničar će u okviru 22. kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Čelika, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Admir Adžem i prvotimac, Vojo Ubiparip.

Iako igraju sa ekipom sa dna tabele, strateg plavih rekao je da ekipu očekuje teška utakmica u kojoj imaju priliku da poprave utisak iz prošlog kola kada su poraženi u Mostaru od Zrinjskog.

“Očekuje nas utakmica protiv Čelika i imamo priliku da popravimo utisak iz prošle utakmice. Nadam se da ćemo odgovoriti dobro, da ćemo ući u utakmicu maksimalno ozbiljno, agresivno i skoncentrisano te ostvariti pobjedu, rekao je Adžem, koji u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na dvojicu stopera:

“Vjerujemo da će igrači koji će ih mijenjati dobro odigrati. Nije bitno što igramo protiv Čelika, takve ekipe mogu doći rasterećeno i odigrati dobru utakmicu i ako ne budemo pravi možemo imati problem. Nadam se da ćemo ući kako treba u tu utakmicu. Mi smo u Mostaru pokušali sa Blagojevićem da dobijemo malo mirnoće, smatrali smo da možemo stati na loptu. Nije izašlo kako smo htjeli, ali idemo dalje i nadam se da će ova utakmica biti puno bolja”, dodao je Adžem.

Utakmica se igra sutra u 15 sati, a prodaja ulaznica počinje u 10 sati u Fan shopu.

Pročitajte:  Semir Štilić se vraća na Grbavicu: Sjajni veznjak vraća se u redove Plavih

Najnovije

Jakob Finci: Svijet je nakon holokausta rekao “Nikada više”, no zločini su se ponovili

Međunarodni je Dan sjećanja na žrtve holokausta. Na ovaj dan svijet se prisjeća i odaje počast za šest miliona...