Ancelotti: Na njegovoj poziciji, Salah je najbolji na svijetu

Preporučujemo

Real Madrid i Liverpool igraće 28. maja u finalu Lige šampiona, a trener velikana iz Madrida Carlo Ancelotti kaže da je Mohamed Salah najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji.

Pohvale svakako prijaju kada dolaze od Ancelottija, ali u ovoj situaciji može se na njih gledati i kao na početak “mentalnih igrica” pred finale, posebno u svjetlu činjenice da se Egipćanin povrijedio u finalu FA Kupa i da se još ne zna o kakvoj se povrdi radi.

- -

Dva tima igrala su finale Lige šampiona i 2018. godine, a ono je za Salaha završeno prerano – nakon faula Sergija Ramosa i povrede koju je to donijelo napadaču Crvenih koji su to finale i izgubili.

Salah je već nakon plasmana u finale, dok se još nije znalo ko će njegovom timu biti rival rekao da bi volio da to bude Real.

Ancelottijeva izjava dolazi kao komentar na Salahovu izjavu za BeIn Sport:

-Ako me poredite sa bilo kojim igračem na mojoj poziciji, ne samo u mom timu nego i na svijetu, vidjećete da sam ja najbolji. Uvijek sam fokusiran na svoj posao i dajem svoj maksimum, a i statistika će potvrditi moje riječi. Uvek želim da imam novi izazov, da pokušam stvari da radim na drugačiji način i da napravim razliku za svoj tim, to je moj posao, rekao je Salah.

A sa time se složio i Ancelotti.

-Salah je za medije rekao da je najbolji na svijetu na svojoj poziciji. I ja se slažem sa njim. Na njegovoj poziciji, da, on je najbolji na svijetu, rekao je trener Reala.

Vidjećemo da li će Salah imati priliku da Ancelottiju to i dokaže na terenu.

Najnovije

Bandić: Morali smo zakazati sjednicu i izviniti se građanima, Farisu, roditeljima i svim ubijenim

Klubovi Stranke demokratske akcije, Demokratske fronte i Stranke za BiH početkom ovog mjeseca zatražili su održavanje hitne sjednice Skupštine...