- Advertisement -

Arslan Dučić objavio dokumente, tvrdi kako je općinski načelnik Hasan Tanović iznajmio električni automobil vrijednosti skoro 90.000 KM

Preporučujemo

Arslan Dučić objavio je dokumente kojima se tvrdi kako je općinski načelnik Hasan Tanović iznajmio električni automobil vrijednosti skoro 90.000 KM. Dokument se tiče informacija o nabavljenom električnom vozilu u kojem se ističe kako je općinski načelnik pokrenuo postupak nabavke “Iznajmljivanje novog putničkog vozila putem operativnog lizinga”.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

CRKNITE DUŠMANI NAŠ NAČELNIK JE IZNAJMIO SEBI ELEKTRIČNO AUTO! USPUT, CRKNITE I ONI KOJI NEMATE DA SASTAVITE KRAJ SA KRAJEM.

Dat će vam po 50 ili 100 KM protiv kojih se u kampanji zdušno borio i vraćao ih onom Nedžadu Koldži.

Pored plate Brutto od više od 5000 KM, 30+ dana godišnjeg odmora, reprezentacije od 20 000 KM i drugih privilegija o kojim narod može samo sanjati gospoda se odlucila da ode korak dalje i IZNAJMI električno auto za potrebe svog prijevoza. Cijena za 4 godine sitnica, kad narod plaća 90 000 KM..

Sve je krenulo od električne punionice iz 2021. godine da bi danas se nabavilo električno auto. Sve ista kompanija Porsche Sarajevo. Valjda da punionica ne truhne bezveze…

Sve ovo pod izgovorom zaštite okoliša, kao da se bicikli ne mogu koristiti u našem lijepom i ravnom Šeher Sarajevu.

Prije nekoliko dana je nacelnik dobio i novog vozača. To znate, govorio sam o namještenim konkursima za posao. Vjerujem da planira da skokne do Splita, a VI to i ne znate da nam načelnik ide do Splita službenim autom sa službenim vozačem.

Već danima govorim o IZNAJMLJIVANJU električnog vozila u vrijednosti od skoro 90 000 KM o kojoj vam Općina Novo Sarajevo, a ni načelnik još uvijek ništa nisu rekli.

Donosim vam sliku službenog dokumenta koja potvrđuje moje izjave.

Aferim!

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Hadžić o rastu kamatnih stopa: Svijet se nalazi pred izborom, obuzdati inflaciju ili izazvati novu recesiju

  Nema dileme – svijet se nalazi pred izborom, nalazi se na raskrsnici, koja ima samo dva puta. Prvi je...