Automobil sletio sa ceste u Pranjavoru: Dvije osobe povrijeđene

Preporučujemo

Putnički automobil jučer je na magistralnom putnom pravcu M 16.1. Prnjavor – Derventa, u mjestu Donji Smrtići sletio sa kolovoza.

Do saobraćajne nesreće je došlo, kako je saopšteno iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, oko 15. 10 sati.

– U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je putničko motorno vozilo marke pasat kojim je upravljao Muhamed Velagić, rođen 1990.godine iz Cazina. Prilikom saobraćajne nezgode tjelesne povrede zadobile su saputnice u pomenutom putničkom motornom vozilu E. V. i M. V. Povrijeđenim je pružena ljekarska pomoć i one su smještene u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske – Banja Luka.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Hana Vranješević, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, stoji u saopštenju.

Najnovije

Bosanska Gradiška: Bježao policiji u rikverc, a kad su ga uhvatili pronašli arsenal oružja

Osoba iz Gradiške čiji su inicijali M.M. uhapšena je zbog nedozvoljenog posjedovanja vojnog oružja, streljiva i vatrenog oružja, saopćeno...