Baby boom u Oklahomi: Za 15 mjeseci sedam vatrogasaca dobilo bebe

Preporučujemo

Pravi baby boom zadesio je vatrogasnu jedinicu u Oklahomi. Sedam vatrogasaca od njih ukupno 20 dobilo je bebe u razmaku od 15 mjeseci.

Ovaj nesvakidašnji događaj bio je prilika za preslatko fotografisanje beba.

”Bilo je ludo jer smo bile trudne jedna za drugom. Ovjekovječiti ovo fotografijama bila je ideja jedne od sedam novopečenih mama. Na ideju je došla gledajući fotografije na Pinterestu i rekla: Ovo bismo trebali učiniti”, rekla je Avery Dykes, mama najstarije bebe koja je obavila fotografiranje.

”Fotografisanje je bilo izazovno, ali pomoglo mi je iskustvo koje sam stekla s četvero djece”, dodala je Dykes.

Fotografije pet djevojčica i dva dječaka su zahvaljujući društvenim mrežama obišle svijet.”Ponosni smo na bebe i njihove očeve koji naporno rade. Mi smo jedna velika obitelj u malom gradu”, izjavila je supruga jednog vatrogasca i mama novorođene bebe Sarah Hutchinson, prenosi index.hr.

Vatrogasci tvrde kako je ovaj baby boom potpuna slučajnost, no slična situacija dogodila se i u vatrogasnoj jedinici u Iowi kada je prošle godine šest vatrogasaca dobilo prinove.

Najnovije

Biden ipak Ukrajini šalje projektile dugog dometa

Američki predsjednik Joe Biden obavijestio je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog da će Washington opskrbiti Kijev projektilima ATACMS dugog dometa,...