Banja Luka: Maskirani napadači u porodičnoj kući pretukli 60-godišnjeg Ibrahima Vrevića

Preporučujemo

Nepoznate maskirane osobe sinoć su oko 22.20 sati brutalno pretukle 60-godišnjeg Ibrahima Vrevića u njegovoj porodičnoj kući u ulici Konstantina Velikog u Banjoj Luci.

Prema nezvaničnim informacijama, napadači su bili maskirani sa kapuljačama na glavi, a 60-godišnjeg Vrevića su tukli palicama.

- -

– Policijski službenici PU Banja Luka preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela teška tjelesna povreda, koje se dogodilo sinoć oko 22.20 sati u ulici Konstantina Velikog, gdje je ispred porodične kuće tjelesne povrede zadobio 60-godišnjak od strane dvije nepoznate maskirne osobe – saopćeno je kratko iz PU Banja Luka.

Vrević je zbog zadobijenih povreda hospitalizovan u banjalučkoj bolnici, a o svemu je obaviješteno i Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

U UKC RS su nam potvrdili da je pacijent kod njih dovezen sinoć 23.10 sati i da je hospitalizovan u Službi za neurohirurgiju.

– Zadobio je teške tjelesne povrede te je odmah po prijemu zbrinut. Njegovo trenutno zdravstveno stanje je stabilno, a sve dalje prognoze su preuranjene – istakli su u banjalučkoj bolnici, piše Faktor.

Najnovije

Dodik podnio apelaciju Ustavnom sudu BiH koji ne priznaje, ali je povukao nakon prozivki

Predsjednik Republike Srpske i najjače političke partije u tom entitetu Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik uputio je Ustavnom sudu...