Banjalučani ne odustaju: Okupljaju se u sve većem broju u potrazi za istinom o Davidovoj smrti

Preporučujemo

Banjalučani su se i danas okupili u potrazi za istinom o smrti sugrađanina Davida Dragičevića.

Davidov otac okupljenim građanima je rekao da nema novih informacija u slučaju ubistva njegovog sina. Tužilaštvo i MUP RS je nazvao monstrumima.

Tamo ima i poštenih ljudi koji nam daju podršku i hvala im zbog toga. Dok su baratali sa nezvaničnim informacijama svaki dan su me zvali, držali konferencije za novinare i saopštili ono što su saopštili. Sad kad imamo sve zvanične činjenice, uopšte se ne javljaju“, rekao je Davor Dragičević.

Istakao je “da mu tužilac Dalibor Vrećo ne želi dati fotografije sa prve obdukcije”.

Moj advokatski tim je juče to tražio i ne daju mi. To je van svake pameti. Ako treba obratit ćemo se i višim institucijama BiH. Činjenice imamo sve i sve znamo“, rekao je Dragičević.

Prozvao je novinara Slobodana Vaskovića zbog objavljenog saopštenja iz Okružnog tužilaštva Banja Luka, piše portal mondo.

Njega nikad nisam upoznao, valjda nekad hoću. Gospodine, obraćate se tužilaštvu kao novinar i dobijate zvanično saopštenje. Ja i majka Suzana se obraćamo od 18. marta, pa gdje je to saopštenje“, upitao se Dragičević i poručio da će rasvijetliti smrt svog sina Davida.

David Dragičević nestao je u Banja Luci 18. marta, a njegovo tijelo pronađeno je šest dana kasnije na ušću Crkvene u Vrbas. Dragičević je sahranjen 7. aprila.

Najnovije

CETINJE: U napadača pucala i policija i građanin, još se utvrđuje ko ga je likvidirao

Načelnik Odsjeka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Sektoru za borbu protiv kriminala Aleksandar Bošković kazao je u Dnevniku TVCG...