Banjalučanin uhapšen zbog tuče u Laktašima

Preporučujemo

Policija je uhapsila Banjalučanina G.C. zbog napada na jednu osobu u bašti lokala u Laktašima koju je pretukao te je zbog povreda završila u Univerzitetskom – kliničkom centru RS.

Njega su jučer uhapsili službenici Policijske stanice Laktaši, zbog sumnje da je počinilo krivično djelo tjelesna povreda.

- -

“C.G. se sumnjiči da je u bašti ugostiteljskog objekta u Laktašima, fizički napao oštećenu osobu koja je zadobila tjelesne povrede. Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske. G.C. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 2,16 g/kg alkohola u oranizmu”, navode iz PU Banjaluka.

Takođe i protiv Z.Đ. iz Banjaluke, vlasnika i radnika navedenog ugostiteljskog objekta slijedi pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz člana 18. i 25. Zakona o javnom redu i miru.

O tome je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Najnovije

Kuda plovi taj broj: SDP u Mostaru ne zna ni šta bi sa sobom, a kamoli sa NiP-om, razgovaraju sa SDA, a žele “sve”

Članovi SDP-a rijetko znaju na čemu su. Možda bi oni i znali, ali kud plovi brod Nermina Nikšića, a...