BBI Centar u Sarajevu uskoro mijenja ime

Preporučujemo

Tržni centar BBI u Sarajevu uskoro okreće novu stranicu, a jedna od novosti jeste i promjena imena koje trgovački centar nosi.

Na osnovu objave na zvaničnoj web stranici BBI Centra, saopćeno je da centar, u okviru svog poslovanja, okreće novu stranicu, a dio toga je i promjena imena.

“Okrećemo novu stranicu, a dio toga je i promjena našeg imena. Samo ćemo vam otkriti da je naše novo ime muzika za vaše uši. Pridružite nam se 15. oktobra i uživajte u bogatom programu uz koncert, sjajnu zabavu te popuste i poklone za sve kupce. Vidimo se!”, poručili su iz uprave BBI Centra.

Također, iz BBI Centra su najavili i prigodan program, te niz pogodnosti za kupce i posjetioce.

Podsjetit ćemo, BBI Centar u Sarajevu je zvanično otvoren 6. aprila 2009. godine na mjestu nekadašnje robne kuće “Sarajka”. U to vrijeme, kada je i otvorena 1975. godine, “Sarajka” je bila prvi objekat tog tipa i namijene.

BBI Centar prostire se na 43 hiljade kvadratnih metara, a nudi 19 hiljada kvadratnih metara prostora za iznajmljivanje u kojima su svoje mjesto našle svjetski poznate robne i ostale marke.

Najnovije

Dodik o tvrdnjama Albina Kurtija: RS nikada neće dozvoliti da BiH prizna Kosovo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Republika Srpska dio međunarodnog prava, potvrđena na najvišem nivou...