Begović poslao poruku Misimoviću, Ibiševiću i Spahiću: Zaslužili su spektakularan oproštaj

Preporučujemo

Golman nogometne reprezentacije BiH Asmir Begović propustiti će naredne dvije prijateljske utakmice Zmajeva protiv Crne Gore i Južne Koreje, ali i oproštaj Zvjezdana Misimovića, Vedada Ibiševića i Emira Spahića, saigrača sa kojima je dijelio nezaboravne trenutke i uzbuđenja koja donosi fudbal.

Mada neće biti dio ovog događaja Begović nije propustio priliku da pošalje poruku:

“Žao mi je što nisam s ekipom, radovao sam se ovom okupljanju i utakmicama. Pogotovo sam se radovao utakmici s Crnogorcima, jer je to i oproštaj tri velika igrača i tri čovjeka koja su zadužila sve nas i reprezentaciju BiH. Dijeliti svlačionicu i igrati sa Misketom, Vedom i Spahom je bila zaista čast i drago mi je da smo svi zajedno bili dio generacije koja je ostvarila plasman na veliko takmičenje”, rekao je Begović.

“Zaslužili su spektakularni oproštaj i nadam se da će tako i biti u Zenici. Želio sam biti dio toga ali nažalost desili su se nepredviđeni porodični problemi i morao sam da ostanem uz svoju familiju i zato želim da se zahvalim svima pogotovo selektoru na razumijevanju i radujem se prvoj narednoj utakmici”,dodao je Begović.

Najnovije

Bolnice sve krcatije, situacija kritična: Epidemija iz Ukrajine mogla bi se proširiti na cijeli svijet!

Bolnice i zdravstvene ustanove širom Ukrajine posljednjih se sedmica susreću s drastičnim povećanjem infekcija zbog otpornosti na antibiotike, zbog...