Beograd: Sahranjen ubijeni advokat Ognjanović

Preporučujemo

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović, koji je ubijen u subotu, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu uz prisustvo porodice, prijatelja i kolega, javlja Anadolu Agency (AA).

Ognjanović, koji je bio u timu odbrane nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, Luke Bojovića i osumnjičenog za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona ubijen je u subotu, 28. jula, a njegov sin je ranjen.

Pre sahrane, održano je opelo, a saučešće porodici izjavili su prijatelji i mnogobrojne kolege, poput advokata Borivoja Borovića, Zdenka Tomanovića, Zore Dobričanin, Bože Prelevića, kao i košarkaška legenda Zoran Slavnić.

Kolega Ognjanovića Branislav Tapušković posle opela je održao govor u kome je istakao da će uspomene sa Ognjanovićem uvek ostati u sećanju.

Advokati su juče u Beogradu protestovali zbog ubistva kolege Dragoslava Miše Ognjanovića, tražeći da se počinioci ovog zločina što pre privedu pravdi, te da se preduzmu mere da advokati budu efikasno zaštićeni, a od početka nedelje obustavili su i rad na sedam dana kao znak protesta protiv ubistva.

Najnovije

Lana Pudar se danas bori za prvu medalju na Evropskom prvenstvu za seniore

Lana Pudar, najbolja bosanskohercegovačka plivačica, danas će se boriti za medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu u disciplini 100...