Beograd: Sahranjen ubijeni advokat Ognjanović

Preporučujemo

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović, koji je ubijen u subotu, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu uz prisustvo porodice, prijatelja i kolega, javlja Anadolu Agency (AA).

Ognjanović, koji je bio u timu odbrane nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, Luke Bojovića i osumnjičenog za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona ubijen je u subotu, 28. jula, a njegov sin je ranjen.

- -

Pre sahrane, održano je opelo, a saučešće porodici izjavili su prijatelji i mnogobrojne kolege, poput advokata Borivoja Borovića, Zdenka Tomanovića, Zore Dobričanin, Bože Prelevića, kao i košarkaška legenda Zoran Slavnić.

Kolega Ognjanovića Branislav Tapušković posle opela je održao govor u kome je istakao da će uspomene sa Ognjanovićem uvek ostati u sećanju.

Advokati su juče u Beogradu protestovali zbog ubistva kolege Dragoslava Miše Ognjanovića, tražeći da se počinioci ovog zločina što pre privedu pravdi, te da se preduzmu mere da advokati budu efikasno zaštićeni, a od početka nedelje obustavili su i rad na sedam dana kao znak protesta protiv ubistva.

Najnovije

Federalni registar pedofila stupa na snagu, kome je sve dostupan?

Zakon o posebnom Registru osoba pravomoćno osuđenih za kaznena djela protiv spolne slobode i morala prema djeci i maloljetnicima...