- Advertisement -

Berlusconi novinarki: Nemoj se tako rukovati, nećeš se udati

Preporučujemo

Bivši italijanski premijer i pretendent na novi mandat na parlamentarnim izborima u martu Silvio Berlusconi nesebično je savjetovao novinarki BBC-ja da se manje energično rukuje, ako se želi udati.

“Nemoj više tako snažno stiskati ruku. Inače će neko reći ‘ma ova mi prijeti’ i neće htjeti oženiti se tobom”, rekao je 81-godišnji Silvio Berlusconi po završetku intervjua koji je dao novinarki britanske mreže BBC.

Videoisječak rukovanja BBC je objavio uz naslov “Berlusconijev savjet novnarki kako se treba rukovati”.

Na videosnimci novinarka odgovara “Zar je prejako? Mislila sam da će vam se svidjeti odlučan stisak ruke”, ali Berlusconi se ne predaje pa pita “Jesi li već udata? Nisi? Eto vidiš, onda moraš pripaziti”.

Trostruki bivši premijer smatra da nije vrijeme za političku mirovinu i vjeruje u svoj povratak u ‘arenu’ nakon što je preživio gotovo trideset sudskih procesa, pravomoćnu presudu za utaju poreza, skandal zbog seksa s maloljetnicom i veliku operaciju na otvorenom srcu, prenosi Index.hr.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Kordićev prijedlog uznemirio porodice ukopanih šehida u Liska haremu

Izmještanje posrtmnih ostataka, većinski muslimanskih šehida, iz Liska harema ponovo je tema koja se proteže na Gradskom vijeću Mostar....