BH Slobodni demokrati pozvali građane da daju podršku Denisu Bećiroviću na izborima

preporučujemo

BH Slobodni demokrati odlučili su dati svoju podršku kandidaturi Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH, pridružujući se brojnim političkim strankama, nevladinim organizacijama i uglednim pojedincima koji su svoju podršku već iskazali.

– Poštovani građani i građanke Bosne i Hercegovine,

BH slobodni demokrati, Vas pozivaju da svoj glas za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda poklonite kandidatu Denisu Bećiroviću, poslaniku u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Denis Bećirović je svojom državničkom politikom, svojim hrabrim istupima, elokvencijom, odbranom vrijednosti socijaldemokratske ideje u našoj zemlji bio i ostao svjetionik jedne nove budućnosti, jedne nove politike na putu ka euroatlantskim integracijama.

On je ličnost koja se cijeni i poštuje i od strane svojih protivnika. Skroman je političar kojem moć i vlast neće, niti može pomutiti svijest i odgovornost, ne samo prema narodu kojem pripada, već prema svim građanima ove zemlje u čijem interesu najbolje radi.

Denis Bećirović nema kome da se pravda niti čega da se stidi, on polaže račune samo domovini Bosni i Hercegovini.

BH slobodni demokrati Vas pozivaju, budite i Vi dio ovog projekta za bolje sutra, za bolju Bosnu i Hercegovinu, za Denisa Bećirovića na poziciji člana Predsjedništva BiH.

Idemo zajedno u jedno novo vrijeme.

Zajedno možemo pobijediti na čelu sa Denisom Bećirovićem – navodi se u pismu podrške, prenosi NAP.

Najnovije

Ministarstvo sigurnosti potrošilo oko 12.000 KM na poklone, ručkove u Blagaju, Bihaću…

U Ministarstvu sigurnosti BiH, za razliku od ostalih, niko nema pravo na biznis kartice za reprezentaciju pa ih niko...