BiH u martu protiv Bugarske i Senegala

Preporučujemo

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki potvrdio je da će naša reprezentacija u martu odigrati dvije prijateljske utakmice.

Prosinečki je u intervjuu za Sportske.ba  kazao kako prije utakmica u martu planira posjetiti naše igrače koji igraju u evropskim klubovima.

- -

– Već sad u martu igramo s Bugarskom i Senegalom. S Bugarima igramo 23.marta u Sofiji, a mislim 27.3.sa Senegalom u Francuskoj. Još ne znam gdje tačno – kazao je Prosinečki.Termini u martu su zvanični FIFA termini, pa će tako selektor moći računati na sve najblje igrače, jer su klubovi dužni pustiti ih za te utakmice.

Prosinečki će naredne srijede na Grbavici gledati Željine juniore u utakmici juniorske Lige prvaka protiv velikog Atletico Madrida.

Prosinečki je na klupi reprezentacije debitovao prošle sedmice u prijateljskoj utakmici protiv SAD u Los Angelesu (0:0), a tri dana kasnije naša selekcija je poražena u San Antoniju od Meksika sa 1:0.

Najnovije

Masovni protesti na ulicama Tel Aviva: Traži se ostavka Benjamina Netanyahua

Na ulicama Tel Aviva su danas nastavljeni protesti protiv premijera Izraela Benjamina Netanyahua i ostatka vlade koju predvodi. Već sedmicama...