Borislav Rakić: Pucao je jer talasima koje skuteri stvaraju, navodno, ometamo ribare

Preporučujemo

Almir Mehić, osumnjičen za napad na načelnika Opštine Vukosavlje Borislava Rakića, nalazi se u Policijskoj upravi Odžak na ispitivanju, rekao je jučer novinarima policijski komesar MUP-a Posavskog kantona Marijan Mikić.

On je naveo da se u četvrtak u 19.20 sati Rakić obratio policiji u Odžaku i prijavio da je na rijeci Savi na njegov vodeni skuter Mehić pucao iz vatrenog oružja sa lokaliteta Dolaće u mjestu Gornji Svilaj.

Rakić je za Oslobođenje izjavio da je Mehić u njega pucao dva puta iz lovačke puške sačmare, ali da je, srećom, promašio.

“On stanuje 100 metara od moje vikendice i poznajemo se. Ne pozdravljamo se, ali dosad nije bilo problema. Sinoć kada me ugledao, psovao mi je majku i pucao, jer talasima koje skuteri stvaraju, navodno, ometamo ribare, a kojih tu sinoć nije bilo”, rekao je Rakić.

Kad su čuli pucnje, Rakić i njegov kolega su pali sa skutera u Savu, a kasnije su pozvali policiju, koja je intervenisala i pronašla osumnjičenog. U Policijskoj upravi Mehić je izjavio da je na načelnika bacio petarde.

Mikić je rekao da su odmah pretreseni objekti u vlasništvu Mehića, a da će biti urađena i parafinska rukavica za osumnjičenog.

“Nemamo još utvrđen motiv, to će pokazati istraga. Njih dvojica se poznaju, a da li su imali odranije probleme, to se utvrđuje”, rekao je policijski komesar.

Najnovije

Nikšić: Mi smo odlučili da pokušamo drugačije, razgovaramo o svemu

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić oglasio se danas na društvenim mrežama. Naveo je da je prošle sedmice s Dodikom i Čovićem...