- Advertisement -

“Bosanska zvijer” kupuje penthouse u planiranom tornju E11even Residences Beyond u centru Miamija

Preporučujemo

Jusuf Nurkić iz Portland Trail Blazersa kupuje penthouse u planiranom tornju E11even Residences Beyond u centru Miamija, pridružujući se ostalim slavnim osobama i sportašima u budućem projektu

“Bosanska zvijer” preuzima komad nekretnine u Miamiju, naslov je pod kojim je portal The Real Deal predstavio članak o najnovijoj akviziciji luksuznih nekretnina od strane bh. reprezentativca i NBA košarkaša Jusufa Nurkića.

Nurkić je potvrdio za TRD da planira koristiti stan, čija je cijena između 15 i 18 miliona dolara, za svoje posjete Miamiju.

Ovo je moj plan – provoditi sve više vremena u Miamiju – rekao je.

Zgrada od 65 spratova sa 461 stanom obilježit će drugu fazu E11even Hotel & Residences, navodi se u članku.

Nurkić je ranije ove sedmice završio obilazak zgrade u virtualnoj stvarnosti i vratio se kako bi se u četvrtak sastao s developerom Marcom Robertsom, bivšim sportskim agentom, kako bi potpisao kupoprodajni ugovor, rekao je Roberts.

-Nevjerojatno je kako su sve sredili – rekao je Nurkić. – Želiš ostati u virtualnoj stvarnosti.

Nurkić je već kupio manju dvosobnu jedinicu od 977 kvadratnih metara u prvom tornju po cijeni od oko milion dolara, rekao je Roberts.

Pročitajte:  Navijač tužio Jusufa Nurkića
- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Vučić: Najžešći pritisci po pitanju Kosova, imamo velike probleme

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nalazimo u specifičnoj situaciji po pitanju svih dešavanja na i...