Bugarski mediji: Ivaylo Petev odlazi sa klupe reprezentacije BiH?

preporučujemo

Bugarski medij topsport.bg ovog jutra donosi vijest kako je za usluge aktuelnog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i HercegovineIvayla Peteva zainteresovan belgijski Oostende.

Prema informacijama koje donosi ovaj portal, vezu između bugarskog stručnjaka i ovog kluba postavili su hrvatski agenti koji predstavljaju i Luku Elznera, šefa stručnog štaba Standarda iz Liegea.

Ugovor Ivayla Peteva sa N/FSBiH veže do kraja 2022. godine s opcijom produženja na još dvije godine, pa su ovi navodi bugarskih medija prilično iznenađujući

Bugarski izvor dodaje kako Ivaylo Petev trenutno fokusiran isključivo na prijateljsku utakmicu koju će reprezentacija BiH odigrati 18. decembra u Los Angelesu protiv selekcije SAD-a.

Petev je sjedio na 11 zvaničnih utakmica na klupi reprezentacije BiH na kojim je zabilježio učinak od dvije pobjede, pet remija i četiri poraza i iza njega je neuspješan kvalifikacioni ciklus za odlazak na SP u Kataru.

 

Najnovije

Lavić i Zornić: Blokadu institucija je započeo HDZ! O državi pregovarati isključivo u Sarajevu, a ne u Neumu i kafanama

Gostujući na Hayat TV profesor Senadin Lavić govoreći o izbornim reformama i pregovorima koji traju, a u kontekstu neprovođenja...