Čarobni sprej za peglanje veša: Skoro da vam pegla nije ni potrebna, a odjeća ‘pod konac’

Preporučujemo

Kada bismo morali da izdvojimo kućni posao koji mrzimo, bez razmišljanja bi većina žena rekla – definitivno peglanje! Osim što oduzima mnogo slobodnog vremena, ova prilično naporna aktivnost zahtijeva puno pažnje, preciznosti i truda.

Šta ako vam kažemo da smo otkrili sprej koji se priprema od tri sastojka (koja sigurno imate kod kuće) i koji će umjesto vas ispeglati gomilu odjeće?

- -

Čarobni sprej za peglanje zaista postoji i stvarno djeluje. U nastavku vam otkrivamo recept za pripremu i način upotrebe:

Sastojci: 400 ml destilovane vode, 1 kašičica omekšivača, 1 kašičica alkoholnog sirćeta i prazan raspršivač.

Postupak pripreme: U prazan raspršivač ulijte 400 ml destilovane vode u koju ćete dodati 1 kašičicu omekšivača i 1 kašičicu alkoholnog sirćeta.Sve dobro promiješajte i sprej za peglanje je spreman za upotrebu. Kod ulivanja sastojaka u raspršivač dobro će vam poslužiti ljevak kako bi svi sastojci završili u raspršivaču, a ne pored njega, prenosi Aura.

Način upotrebe: Nakon što ste pripremili sprej, vrijeme je za “peglanje”. Postupak je slijedeći: suhu majicu ili bilo koji drugi odjevni komad pošprcaj ovim sprejom, poravnaj rukama, stavi na vješalicu i čekaj da se malo osuši. Nakon sušenja, tvoja “ispeglana” odjeća spremna je za nošenje.

Najnovije

Sanski Most: Lopovi iz kuće ukrali čak 1,6 miliona maraka

Proteklog vikenda u Sanskom Mostu u jednom stambenom objektu prijavljena je krađa čak 1,6 miliona KM, potvrđeno je za...