Čavić: Ne pada nam na pamet da mijenjamo stranu

Preporučujemo

“Ne pada nam na pamet da mijenjamo stranu”, rekao je danas lider NDP- Dragan Čavić, nakon sjednice Predsjedništva te stranke. Čavić je rekao da žele temeljne  korjenite promjene i da ne napuštaju Savez za promjene, javila je BN.

Čavić je rekao da vjeruje u pobjedu kandidata Saveza za promjene Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske i Mladena Ivanića za srpskog člana u Predsjedništvu BiH.

- -

Narodni demokratski pokret (NDP) predložio je danas Dragana Čavića za budućeg premijera RS o čemu će razgovarati sa koalicionim partnerima u Savezu za promjene, prije svega sa SDS-om i PDP-om.

Čavić je rekao da RS nije potrebna samo promjena vlasti, već korjenite i temeljne promjene. Kaže da je spreman da izvrši finansijsku konsolidaciju u Republici Srpskoj.Najavio je da će se o tome razgovarati unutar Saveza za promjene, unutar kojeg traže partnerstvo i uvažavanje.

– Na njima je, nije na nama, ali ne pada nam na pamet da mijenjamo stranu .Ne  treba da se kalkuliše da li će pobijediti Savez za promjene, jer mora da pobijedi politika koja će donijeti promjene”. rekao je Čavić.

Najnovije

Novi udarac Putinu: EU usvojila 14. paket sankcija protiv Rusije

Evropsko vijeće je danas usvojilo 14. paket ekonomskih i individualnih restriktivnih mjera kojima se zadaje dalji udarac Putinovom režimu...