Čelnik Sindikata ljekara Srbije: Kada bi došli do podatka o nabavci respiratora, Vučić bi pao kao Al Kapone

preporučujemo

Čelnik Sindikata ljekara i farmaceuta Srbije dr. Rade Panić iznio je ozbiljne optužbe na račun predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Panić je za direktno.rs kazao “ne može nama premijerka ili predsjednik da govore šta da činimo u epidemiji, sumnjam da neko namjerno pušta da se prirodno zaražavamo jer mi i ne znamo kolika je imunizacija stanovništva u ovom trenutku”.

– Cjelokupna epidemija je iskorištena u predizbornu kampanju, koristi se i sada, a epidemija je pretvorena u profit. Kako drugačije objasniti novu bolnicu u Novom Sadu koja se gradi, a i u ove dvije koje su izgrađene u Batajnici i Kruševcu nema ko da radi.

Znači, prave je da bi je prodali. Kada bi se samo nekako došlo do podataka o nabavkama Fonda što se tiče medicinskih aparata i svega ostalog, vidjelo bi se, siguran sam, da su se ogromne pare oprale. Kada bi došli do podatka o nabavci respiratora, naprimjer, Vučić bi pao kao Al Kapone – tvrdi Panić.

Najnovije

Radnici Boksita u Milićima imaju dvije opcije: Vakcinacija ili otkaz

Rajko Dukić, predsjednik Boksita, izdao je instrukciju, odnosno naredbu radnicima te kompanije iz Milića da sa vakcinišu. U suprotnom,...