Cijene 30 i 40 KM: Zrinjski počeo prodaju ulaznica za najveću utakmicu u svojoj historiji

Preporučujemo

Nogometni prvak Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski, počeo je prodaju ulaznica za prvi ikada meč grupne faze evropskih takmičenja.

Sedmica koja je već počela bit će historijska za bh. nogomet jer će prvi put neki tim iz naše države zaigrati u grupnoj fazi evropskih takmičenja. To je Zrinjski, koji svoj evropski put počinje utakmicom grupne faze Konferencijske lige protiv AZ Alkmaara.

Duel Zrinjskog i Alkmaara zakazan je za četvrtak u 18:45, a tim povodom danas je mostarski klub započeo prodaju ulaznica za spektakl koji nas očekuje Pod Bijelim Brijegom.

Prodaja ulaznica počela je danas u 12 sati na prvom spratu tržnog centra Mepas Mall, a cijene su 30 i 40 KM.

“Ulaznice danas sve do 20 sati možete osigurati po cijeni od 40 BAM za tribinu zapad dolje (A, B, D, E) te 30 BAM za tribinu zapad gore. Napominjemo kako jedna osoba može kupiti maksimalno tri ulaznice”, saopćili su iz HŠK Zrinjski.Osim Alkmaara, sa Zrinjskim u grupi su i Aston Villa te Legia iz Varšave, tako da nas u Mostaru ove jeseni čekaju još dva istinska nogometna spektakla.

Najnovije

Smajić očitao lekciju Forti: Služeći interesima Srbije i Hrvatske ugrožavate suverenitet vazdušnog prostora i sigurnost BiH!

Delegat Stranke za Bosnu i Hercegovinu u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Džemal Smajić izrazio je...