Crna Gora: Tuča u školi, povrijeđena tri učenika i pomoćnik direktora

Preporučujemo

U tuči u Srednjoj elektro-ekonomskoj školi u Bijelom Polju lakše su povrijeđeni pomoćnik direktora i troje učenika.

Povrijeđeni su 17-godišnjaci A. F, U. J. i A. B, kao i pomoćnik direktora Miladin Peković (53) koji je zadobio ogrebotine dok je pokušavao da razdvoji zavađene učenike.

Učenicima za koje se dokaže da su učestvovali u tuči prekjuče oko 15.30 u Srednjoj elektro-ekonomskoj školi prijeti isključenje, pišu podgoričke Vijesti.

Juče su u školi, u prisustvu roditelja, pedagoga, sekretara škole i razrednih starješina saslušavani učenici koji su učestvovali ili bili prisutni kada se tuča dogodila.

Pomoćnik direktora Peković rekao je da će se škola ozbiljno pozabaviti problemom vršnjačkog nasilja i preduzeti sve zakonom propisane mjere.

“Tuča je započela iznenada nakon velikog odmora. Zasada se samo nagađa šta je uzrok. Učenici koji su prisustvovali tuči su ispričali da je sve krenulo bezazlenom prepirkom oko guranja na ulasku u školu”, kazao je Peković.

Najnovije

Bolnice sve krcatije, situacija kritična: Epidemija iz Ukrajine mogla bi se proširiti na cijeli svijet!

Bolnice i zdravstvene ustanove širom Ukrajine posljednjih se sedmica susreću s drastičnim povećanjem infekcija zbog otpornosti na antibiotike, zbog...