Damir Mašić odgovorio Semiru Efendiću

Preporučujemo

Načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić optužio je da stranke pregovaraju o formiranju skupštinske većine u Kantonu Sarajevo, ali bez SDA.

Formiranje skupštinske većine u Kantonu Sarajevo koju čini šest političkih stranaka, reko je Efendić, bila bi istinska izborna krađa demokratske volje građana Kantona Sarajevo koji su 7. oktobra dali najveću podršku Stranci demokratske akcije.

- -

Predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a u Sarajevu Damir Mašić odgovorio je da je u mandatu od 2010. do 2014. SDP imao najviše „i glasova i mandata u Kantonu Sarajevo“, a da je Vlada nakon godinu dana napravljena bez SDP-a i to, kako je rekao, „pravom krađom izborne volje, jer su se kupovali ‘papci’, a samo da bi se skinuo SDP sa vlasti u kojoj je bio nešto više od godinu dana.“

„Nigdje izbori nisu pokradeni kao u Sarajevu pa je opet jasno da velika većina građana nije podržala SDA“, rekao je Mašić.

Najnovije

Efendić odgovorio na prozivke na Facebooku, pa kritikovao Vladu KS: Ta ekipa nije ni za šta osim parade

Novinarka Rubina Čengić jutros je na društvenoj mreži Facebook problematizirala probleme s kojima se susreću stanovnici Dobrinje 3 kada...