- Advertisement -

Daruvar: Maturant autom usmrtio devetogodišnjeg dječaka

Preporučujemo

U teškoj saobraćajnoj nesreći u hrvatskom gradu Daruvaru danas je smrtno stradao devetogodišnji dječak.

Nesreća se dogodila na križanju Podborske i Strme ulice.

Automobil kojim je upravljao maturant daruvarske Tehničke škole udario je u dječaka koji se vozio na biciklu, piše Index.hr.

Dijete je preminulo na licu mjesta, a o nesretnom događaju na Facebooku se oglasila i direktorica Tehničke škole.

“S velikim žaljenjem obavještavam vas da se dogodila velika tragedija. Sve tri srednje škole u Daruvaru svake godine organiziraju program za maturante na zadnji dan nastave na sportskim terenima ‘Sokol’. Predviđeno trajanje bilo je od 8:00 do 13:00 sati prema programu koji su dobili svi razrednici i u kojem su navedene sve aktivnosti za učenike. Program je završio nešto prije 13 sati i stručne suradnice koje su sve vrijeme bile s učenicima i nastavnicima izvijestile su me da je sve prošlo u redu i da su se učenici razišli kućama. Oko 15 sati nazvala me stručna saradnica i javila da je naš učenik izazvao prometnu nezgodu sa smrtnim ishodom. Prestrašno i pretužno je to što se dogodilo i nemam riječi kojima bih iskazala tugu i žaljenje koje osjećaju svi učenici i zaposlenici Tehničke škole Daruvar. Iako sam svjesna da je gubitak nenadoknadiv, porodici izražavam najiskreniju sućut”, napisala je direktorica škole Sanja Klubička.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Asfaltira se dio trase Marša mira

Marš mira, pješački pohod stazama kojim su se Podrinjci u julu 1995. godine probijali ka slobodnoj teritoriji, nakon dvije...