Davor Dragičević donio nove prijave u Tužilaštvo

Preporučujemo

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića, donio je danas novih 200 prijava u Okružno tužilaštvo Banja Luka. Sve zbog, kako je naveo, ubistva njegovog sina.

Dragičević navodi da će svakog narednog dana donositi dodatnih 100 prijava, koje su mu slali građani u znak podrške. U dopisu predatom Okružnom javnom tužilaštvu stoji da su sve prijave podnesene protiv nepoznatog počinioca, iz čega, kako je naveo, proizilazi da je njegova jedina obaveza navođenje broja prijava koje dostavlja tužilaštvu.

- -

Kaže da ga povodom jučerašnjeg zahtjeva upućenom Republičkom javnom tužilaštvu, za uklanjanje glavnog okružnog tužioca Želimira Lepira sa istrage smrti njegovog sina Davida, niko nije kontaktirao.

Ističe da nema stajanja sa mirnim okupljanjima “Pravda za Davida” na Trgu Krajine, sve dok, kako kaže, svi umiješani u ubistvo njegovog sina ne stanu pred lice pravde, piše ATV.

Najnovije

BiH je nedovršena građevina čija konstrukcija konstantno podrhtava na lošim ustavnim temeljima!

Priredio: Miro Lazović Prvi Mart 1992. godine je jedan od najznačajnijih datuma u novijoj istoriji naše države. To je datum...