- Advertisement -

Davor Dragičević najavio ekshumaciju Davidovog tijela

Preporučujemo

Davor Dragičević najavio je da će tražiti ekshumaciju tijela svog sina Davida nakon što danas Okružnom javnom tužilaštvu novih 400 krivičnih prijava zbog smrti ovog mladića, potvrđeno je za N1.

Dragičević je za N1 kazao da ”će biti teško”. ali da će se boriti svim silama.

”Tražit ću ekshumaciju tijela, vidjećemo hoćemo li dozvoliti, nadam se da hoće. Hodaću s tim šest mjeseci po čitavom svijeta pa da vidimo šta će reći relevantni svjetski stručnjaci koji su nepotkupljivi. Procedura je vrlo teška, ali boriću se za to svim silama, imam pravo kao roditelj”,poručio je Davor Dragičević u razgovoru za N1.

Dragičević je ranije naveo da je njegovog sina, 18. marta oko 2.30 sati, u centru Banja Luke na očigled brojnih svjedoka otelo više kriminalaca, koji su taj zločin unaprijed planirali.

Nakon smrti Davida Dragičevića, u Banja Luci se redovno održavaju protesti. Narodna skupština Republike Srpske formirala je Anketni odbor radi sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Hoće li Švedska i Finska postati članice NATO-a?

Prepreka njihovom članstvu je Turska, članica NATO-a, koja ih optužuje za zaštitu kurdskih terorista.   S druge strane, Rusija se snažno...