Desetine saslušanih zbog ubistva Damira Ostojića u Banja Luci

Preporučujemo

Policija je saslušala desetine osoba zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s ubistvom Damira Ostojića Šijana (42) i ranjavanjem njegove supruge Sandre Jošić (40), saznaju “Nezavisne” nezvanično.

Naš sagovornik potvrdio je da je na ovom slučaju angažovan veliki broj policajaca, te da istraga teče u nekoliko smjerova.

“Provjerava se svaki trag koji bi mogao dovesti do ubice”, otkriva naš sagovornik.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je istragom utvrđeno da gotovo nema dijela tijela u koji Šijan nije pogođen.

“Izrešetan je po glavi, stomaku, grudima, rukama, nogama”, pojašnjava izvor upućen u istragu.

Ubica do zaključenja ovog broja “Nezavisnih” nije pronađen, a Jošićeva je i u petak bila hospitalizovana u Univerzitetskom kliničkom centru RS, odakle su potvrdili da je svjesna i hemodinamski stabilna.

“S.J. je zadobila prostrelne rane gornjih i donjih ekstremiteta, grudnog koša i lica. Pacijentkinja je trenutno svjesna i hemodinamski stabilna i dalja dijagnostika je u toku. Sve dalje prognoze u vezi s njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene”, navode iz UKC RS, te dodaju da je pacijentkinja smještena u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Podsjetimo, najmanje 15 čaura pronađeno je u srijedu naveče na mjestu ubistva Ostojića i ranjavanja njegove supruge, a na koje je vatra otvorena iz zasjede, dok su se rendž roverom vraćali kući.

Ubica je u Kozarskoj ulici, u banjalučkom naselju Kočićev vijenac, vjerovatno bio sakriven iza drveta, te je u momentu nailaska terenca sa supružnicima iskočio i u njih sasuo rafal.

Napadač je, kako se vjeruje, poslije krvavog pira pobjegao u obližnji šumarak, koji ovu ulicu dijeli od Ulice Bolanog Dojčina. U grmlju je, naime, pronađen svjež ljudski trag.

Najnovije

Uhapšena potpredsjednica Evropskog parlamenta Eva Kaili zbog korupcije, isključena iz stranke

Potpredsjednica Evropskog parlamenta grčka političarka Eva Kaili uhapšena je u okviru istrage za korupciju. Prema još nepotvrđenim informacijama 15 političara...