Detalji zločina u Trebinju: Ubio prijatelja zbog djevojke

Preporučujemo

Dvadesetdevetogodišnji Nemanja Šupljeglav iz Trebinja ubijen je rano jutros u kafiću Merlot koji se nalazi u sklopu hotela Leotar. Zbog sumnje da je počinio ubistvo policija u Trebinju je uhapsila 30-godišnjeg Spasu Milišića.

Milišić se, kako aznaje Oslobođenje, tereti da je Šupljeglava, inače svog prijatelja, nožem ubo u vrat i to nakon što je između njih dvojice došlo do svađe.

- -

Iako motivi zvanično nisu saopćeni saznajemo da je do svađe došlo zbog djevojke i navodno popravke vozila.

Prema nezvaničnim informacijama sve se odigralo oko tri sata iza ponoći u kafiću Merlot gdje su mladići sjedili skupa u društvu i pili. U jednom trenutku su se počeli raspravljati i svađati. Spaso je u jednom momentu ustao i izašao iz kafića. Ubrzo se vratio sa nožem u ruci. Potom je prišao Nemanji koji je krenuo u toalet, a potom ga je ubo u vrat. Nakon toga je pobjegao iz kafića. Nekoliko sati poslije je pronađen i uhapšen. Kod njega je, saznajemo, nađen i nož kojim je usmrtio prijatelja.

Osumnjičeni je priveden u policiju na saslušanje u trebinjsku Policijsku stanicu, nakon čega će biti ispitan i pred postupajućim tužiteljem. Nakon toga će biti odlučeno o daljim mjerama. Sutra će biti obavljena obdukcija tijela ubijenog mladića, nakon čega bi trebao biti poznat tačan uzrok smrti.

Najnovije

Hapšenje u Višegradu, pronađena plantaža marihuane

Plantaža marihuane pronađena je na području Višegrada odakle je policija oduzela 43 saksije sa stabljikama kanabisa i više od...