- Advertisement -

Đokovićeva firma u Danskoj ne bavi se samo liječenjem korone

Preporučujemo

Novak Đoković i njegova supruga Jelena su u junu 2020. godine, usred prvog vala pandemije koronavirusa, osnovali firmu QuantBioRes A/S, koja se ne bavi samo liječenjem korone, a zasnovana je na RRM biofizičkom modelu.

Firma je registrovana u Danskoj, a osnivači i vlasnici 80 posto dionica firme su Novak (40,8 %) i Jelena (39,2 %) Đoković.

Na službenoj stranici www.quantbiores.com u predstavljanju firme stoji da se bavi “razvijanjem tretmana i lijekova za retroviruse i otporne bakterije”.

– RRM je biofizički model zasnovan na otkrićima da su određene periodičnosti/frekvencije unutar distribucije energija slobodnih elektrona duž proteina kritične za biološku funkciju proteina i interakciju sa proteinskim receptorima i drugim ciljevima.

RRM tehnologija omogućava da se ove karakteristične frekvencije, koje su po prirodi elektromagnetne, identifikuju za svaku biološku funkciju/interakciju. Kada se identifikuje karakteristična frekvencija za biološku funkciju, moguće je analizirati biološku funkciju/interakciju proteina, predvidjeti bioaktivne mutacije i dizajnirati ‘de novo’ bioaktivne peptide sa željenom biološkom funkcijom, kao i predvidjeti elektromagnetnu frekvenciju koja može ometati određenu aktivnost proteina – navodi se.

Pročitajte:  1001. pobjeda Đokovića za titulu u „vječnom gradu“
- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Pogledajte kako je Konaković u delirijumu napadao SDP i SBB za izdaju države i crtanje podjela na maramicama u Beogradu (VIDEO)

Jučer je službeno priopćeno da će Denis Bećirović biti kandidat sedam stranaka za poziciju člana Predsjedništva BiH. Iza Bećirevićeve...