- Advertisement -

DNS napao Milanovića: Kad bi Hrvatska napala RS završila bi modra nosa i mokrih gaća

Preporučujemo

DNS Nenada Nešića reagirao je na izjavu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića da je RS trebala biti vojni uništena.

– Zoran Milanović vam je ona sorta profesionalnih političara koji su prvo za platu bili spremni da zastupaju bilo koji stav a kad se domognu funkcije pred penziju lupaju bez selekcije. Ili što bi on rekao – šara malo. Pa je tako prvo protiv Bošnjaka, pa protiv Rusa, pa za Ruse, protiv krvnika i ustaša, a onda brani njihove parole – navodi se u saopćenju DNS-a.

Kako kažu, Milanovića i u regionu, a i šire zbog toga ne doživljavaju ozbiljno.

– Iako nije predsjednik zemlje članice EU, mnogo veću težinu u Evropi imaju riječi predsjednika Vučića, vjerujte – kažu iz DNS-a.

Na kraju kažu ovo:

– Kada bi hipotetički Hrvatska i bila neprijateljska prema Republici Srpskoj, sa takvim vrhovnim komandantom završili bi kao i u operaciji Una 1995 – modra nosa i mokrih gaća.

Pročitajte:  Avdović o Milanoviću: Republika Hrvatska ima najsmješnijeg predsjednika, smiješno je ponekad u politici tragično
- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Pogledajte kako je Konaković u delirijumu napadao SDP i SBB za izdaju države i crtanje podjela na maramicama u Beogradu (VIDEO)

Jučer je službeno priopćeno da će Denis Bećirović biti kandidat sedam stranaka za poziciju člana Predsjedništva BiH. Iza Bećirevićeve...