Dodik: Šarović i Borenović iz mišijih rupa izađu samo kada im ja bacim sir, RS će uzeti sve nadležnosti koje joj pripadaju po Ustavu BiH

preporučujemo

Član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, rekao je da je nejasno zašto su se SDS i PDP uzbudili zbog rasporeda održavanja sjednica Narodne skupštine Republike Srpske koje će dovesti do uspostavljanja BiH na “ustavnim principima”, kada su od samog početka rekli da u tome neće da učestvuju.

 

– Republika Srpska će uzeti sve nadležnosti koje joj po Ustavu BiH pripadaju i partije koje preuzimaju odgovornost za to imaju plan i redoslijed poteza, potučio je Dodik upitan da prokomentariše današnje izjave rukovodstava SDS-a i PDP-a u vezi sa održavanjem sjednice Narodne skupštine, javlja Srna.

Lider SNSD-a je istakao da su se nakon poziva Gabriela Escobara i Mirko Šarović i Branislav Borenović sakrili u mišju rupu iz koje se pojave samo kad im, kako kaže, Dodik baci sir.

– Pošto su rukovodstva SDS-a i PDP-a kapitulirala i prije bitke, prodali vjeru za večeru, sada bi red bio da šute i ne smetaju patriotskim partijama da odbrane Republiku Srpsku olovkom i rukom, hrabro i časno, onako kako su je prije 30 godina najbolji morali braniti životima, naglasio je Dodik.

 

 

Pročitajte:  Šarović: Mi nismo bacali kestenje u vatru pa ga nećemo ni vaditi

Najnovije

SAD mobilizirale 8.500 vojnika zbog krize u Ukrajini

Sjedinjene Američke Države mobilizirale su 8.500 vojnika za pružanje podrške u slučaju aktiviranja snaga za odgovor NATO-a na neočekivane...