Dodika razljutilo ponašanje opozicije: Valjate se u blatu koje smrdi, vi ste britanski podanici i izdajnici

Preporučujemo

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, oglasio se na svom zvaničnom Twitter nalogu te je iskoristio priliku da žestoko napadne opoziciju u Republici Srpskoj.

Lider SNSD-a kaže da kada sluša izjave opozicionara jedino shvata da je riječ o patološkim lažovima.

– Dokle ćete lažima i klevetama brukati Republiku Srpsku? Zar mora i ambasada Ruske Federacije da kaže da lažete? Vaša mržnja je endemska, laž planetarna. Kada čujem šta kažete i pokušam da razumijem, jedino shvatam da ste patološki lažovi i da patološki mrzite, rekao je Dodik.

On poručuje kako se opozicija “valja u blatu koje smrdi”.

– Tu vam se ne može pomoći. To što vi radite izašlo je odavno iz okvira političke borbe i istine i preraslo u potpunu neistinu i destrukciju. Valjate se u blatu koje smrdi zbog stalnog vašeg tapkanja u vlastitoj nemoći, ali Republikom Srpskom ne možete upravljati, kazao je on.

Dodaje da će Republika Srpska ostati blistava, te navodi da opoziciji smeta sve “osim mržnje prema Dodiku i SNSD-u”.

– Ona će ostati blistava, na radost srpskog naroda, koji vas je prozreo i koji vas prezire. Sve vam smeta osim mržnje prema SNSD i Miloradu Dodiku. Ovo je vrijeme velikih izazova, globalnih sukoba, velikog rata i neizvjesnosti, ističe Dodik.

Dodik je optužio opoziciju za saradnju sa “podmuklom britanskom politikom” i okarakterisao ih kao “izdajnike britanskog kova”.

– Ljudi u RS treba da znaju ko laže i mrzi, ko je podanik britanske podmukle politike, vječito loše za Srbe. Srpskoj treba sigurna ruka da je vodi u nesigurnim vremenima. Vi tu ruku nemate, jer mrzite vlastiti srpski narod, zato što vas taj narod neće takve, posvađane međusobno, a pogotovo neće izdajnike britanskog kova. Živi i zdravi bili, kanite se politike, gubite vrijeme. Nije to za djecu, a narod neće izdajnike, zaključio je on.

Pročitajte:  Dodik danas ponovo javno negirao genocid u Srebrenici, novi zadatak za Tužilaštvo BiH

 

 

Najnovije

Danas počinje prodaja ulaznica za 28. SFF

Danas u 10 sati u Glavnom Box Officeu (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24) počinje prodaja ulaznica za filmove...